Katso mekon, jota tuomari piti 'sopimattomana' Britain's Got Talent -finaaliin

  • last month


Amanda Holden varmisti, että kaikki katseet olivat häneen kohdistettuina Britain's Got Talent (BGT) -ohjelman finaalissa sunnuntaina (2. päivä).

53-vuotias tuomari, joka tunnetaan rohkeista ja huomiota herättävistä muotivalinnoistaan, ei pettänyt ITV-ohjelman faneja, kun hän esitteli jälleen yhden häikäisevän asukokonaisuuden.

Paneelikavereidensa Simon Cowellin, Alesha Dixonin ja Bruno Toniolin rinnalla Amanda käytti rohkeaa metallista mekkoa antaessaan arvionsa kilpailun finalisteista. Hänen provosoiva lookinsa herätti nopeasti tulvan kommentteja sosiaalisessa mediassa.

Sosiaalisen median alustoilla, mukaan lukien X (entinen Twitter), katsojat eivät säästelleet mielipiteitään. Yksi fani kirjoitti: "Ottaen huomioon, että tämä on perheohjelma... Amanda Holden käyttää sopimattomimpia vaatteita!! #BGT." Toinen kommentoi: "Mitä Amanda melkein käyttää??? #bgt". Kolmas käyttäjä vitsaili: "Toivottavasti Amanda Holden voi hyvin - hän on pukeutunut kuin sydänleikkaukseen #BGT #BritainsGotTalent".

Amanda Holdenin muotivalinnat eivät ole uusi kiistanaihe. Ennen BGT:n finaalia hän oli jo saanut vakavan varoituksen asustaan. Vuonna 2020 hänen tummansininen mekkonsa aiheutti kohua ja johti 235 valitukseen Ofcomille, koska katsojat pitivät sitä "liian paljastavana" perheohjelmaan. Vuonna 2017 Julien MacDonaldin suunnittelema mekko, jonka arvo oli uskomattomat 11 250 puntaa, herätti myös närkästystä syvän kaula-aukonsa vuoksi ja keräsi 663 valitusta Ofcomille – ollen kyseisen vuoden eniten valituksia saanut TV-hetki.

Amanda Holden jatkaa odotusten haastamista rohkeilla muotivalinnoillaan, pitäen BGT:n katsojat ja fanit aina valppaina ja keskustelemassa hänen jokaisesta lookistaan.

Kuvat ja videot: Instagram @noholdenback