UE BORDETA 7 - 1 EF PONENT (Cadet segona)

• hace 10 años
El Cadet C del Bordeta es proclama campió del grup 7 de la segona divisió la ultima jornada de lliga amb golejada.
Partit que semblava els primers minuts la sorpresa de la jornada, el Ponent s’avança en el marcador el minut 4 i crea ocasions de perill. El Bordeta reacciona amb tranquil•litat i ha fet la seva tasca. Pasen els minuts i el 14 iguala el partit. El domini local s’ha fet ofegant i el Ponent no més crea perill en alguna contra o en llançaments a pilota parada. La feina de desgast local aconsegueix obrir espais i el marcador va pujant per la Bordeta que al descans ja guanya per 3-1.
A la represa el Bordeta no baixa el ritme i augmenta el marcador fins al resultat de 7-1. Amb aquest el Bordeta es fa amb els dos campionats cadet de segona. Felicitats Campions i fins el reportatge en vídeo, gaudiu de les fotos.